WORLD DUCATI WEEK 2018: XAVIER SIMÉON VERVANGT CHAZ DAVIES

De MotoGP rookie zal op de Panigale V4 S rijden tijdens de "Race of Champions" ter vervanging van Chaz Davies geblesseerd tijdens een MTB training.

De last-minute verandering voor het team dat werd opgeroepen om deel te nemen aan de "Race of Champions" tijdens de World Ducati Week 2018: Chaz Davies raakte gewond en kan niet aanwezig zijn. Hij wordt vervangen door Xavier Siméon, MotoGP-rijder en Reale Avintia Racing teamvertegenwoordiger. Het evenement vindt plaats op zaterdag 21 juli om 13.00 uur op het Misano Wereldcircuit "Marco Simoncelli".

Chaz Davies, coureur van Team Aruba.it Racing - Ducati raakte dinsdag tijdens een training op een MTB geblesseerd. Hij brak zijn rechter sleutelbeen, waardoor hij niet kan deelnemen aan de Panigale V4 S race. Ondanks het ongeluk bevestigde Davies dat hij nog steeds aanwezig zal zijn op zaterdag en zondag tijdens de World Ducati Week 2018, om om de fans te ontmoeten, maar hij zal niet kunnen racen en het team van 12 coureurs zal worden aangevuld door de Belgische MotoGP rookie. De speciale uitvoering van de Panigale V4 S, waarmee Xavier Siméon zal rijden, brengt het totale aantal motorfietsen dat voor deze gelegenheid is gemaakt op dertien, met afbeeldingen voor elke bestuurder. Alle motorfietsen kunnen door fans worden gekocht door middel van een openbare verkoop op eBay, waaronder de Panigale V4 S gemaakt voor Davies met Aruba.it Racing - Ducati SBK boekje en gepersonaliseerd met nummer 7 die, helaas, zal niet deelnemen aan de race.

De veiling begint op eBay vanaf zaterdag 21 juli om 18.00 uur en eindigt zaterdag 28 juli om 18.00 uur. eBay, een van de grootste en meest dynamische online markten, heeft een Ducati 'Race of Champions'-boetiek gewijd aan deze speciale verkoop.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws