INFO BELGISCH KAMPIOENSCHAP SNELHEID 2018

De belangrijkste info van het seizoen snelheid 2018 om je vergunningsaanvraag in orde brengen staat on line.

De vergunningsaanvraag snelheid (wegrace) kan vanaf nu worden aangevraagd via de nieuwe toepassing My FMB-BMB die je kan downloaden via deze link: My FMB-BMB

Na de installatie vragen we de vergunninghouders 2017 te klikken op 'Vergunninghouder sport 2017' om hun bestaande gegevens van 2017 te recupereren en op het einde van de procedure van de vergunningsaanvraag hun koersnummer 2017 op te halen. De andere rijders loggen in als nieuwe vergunninghouder.

Hierbij een overzicht van de wijzigingen in de snelheid discipline voor 2018:

    Oprichting Belgisch Kampioenschap Supersport 300 met een identiek reglement als deze van de KNMV. De SSP300 zal de klasse Moto3 vervangen, de nummers moeten op een witte achtergrond, de cijfers zelf zijn kleurenvrij. De SSP300 is een BMB klasse, de punten tellen alleen voor het Belgisch Kampioenschap enkel voorbehouden aan de BMB vergunninghouders. Geen promotie.

    Schrapping promotionele klassen (Yamaha Cup 125/R3 ; Cup KTM 390)

    Vormingssessie: is verplicht, enkel indien de rijder geen vergunning snelheid heeft onderschreven sinds de laatste 5 jaar (schrapping verplichting punten te hebben behaald in het kampioenschap).

    Voertuig veiligheid tijdens de eerste ronde van de eerste trainingssessie: alleen op stratencircuits.

    Vragenlijst pré-vergunning: afschaffing

De BMB/FMB raadt je ten stelligste aan om de onderstaande info goed na te lezen alvorens je vergunningsaanvraag in te dienen: Info seizoen snelheid 2018

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws