BRAM LAMBRECHTS BLIJFT BIJ VIGENON RACING SAMEN MET MOTOTECH

Na een seizoenstart in mineur in 2017 hoopt Bram deze keer mee te zijn vanaf het voorjaar.

Na herstel van zijn blessure gaf de Oost Vlaming vorig jaar bij zijn terugkeer in Dijon tijdens een gezamenlijke wedstrijd met de Duitsers er direct een lap op. De Oost-Vlaming was direct mee vooraan, hij werd uiteindelijk 2de en winnaar daar in Frankrijk.

Voor 2018 staat het IDM gepland, alleen is er nog geen 100% zekerheid dat het vermaarde kampioenschap doorgaat. Maar, elke keer de pers aan de boom schudde kwam er schot in de Duitse planning van de Duitsers, Moto-vroom publiceerde trouwens de voorlopige kalender en dat is een goed teken.

Tot op heden is ‘BRAMBO’ de enige Belg op de voorlopige IDM deelnemerslijst, daarbij gaat hij aan de openingsrace van het BK in het Franse Croix deelnemen.

En dan het EWC, met vigenon is Lambrechts ingeschreven bij het Mototech team wat voor hem een forse stap vooruit is met wie hij gaat deelnemen aan de 6H van Spa Moto.

Nu moet ‘BRAMBO’ zich opmaken om in maart te gaan trainen in Spanje, daarna even wat competitie voeling doornemen in Croix voor de aanvang van de 24H van Le Mans.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws