LORIS CRESSON IN CARTAGENA

Samen met zijn team Kallio Racing is Loris volop het seizoen 2018 aan het voorbereiden.

Dag twee in Cartagena was zonnig, maar een beetje kouder dan dag 1. Loris wist in deze 2 dagen ruim 120 ronden te rijden aan het juiste strak tempo. Hij bracht een maximum aan informatie naar het team.

Vesa, Kallio T manager:ik ben zeer tevreden met deze test, het communiceren en werken met Loris verliep gemakkelijker dan gedacht. Hij reed echt verstandig deze twee dagen hoewel de fiets en de baan totaal nieuw waren voor hem. We werkten aan de basisconfiguratie voor een nieuwe rijder en testten ook een nieuwe specifieke motor. Dit was belangrijk voor ons, de nieuwe motor was krachtiger met een goede betrouwbaarheid. Dit was een goede start om in januari te worden voortgezet.”

Loris:de eerste test was best goed, ik kreeg een heel goed gevoel met het team, er was onmiddellijk een goede verstandhouding tussen iedereen, ze luisterden aandachtig naar mijn gebrachte gegevens.  Het werkte echt goed, het gevoel met de fiets was ook erg goed, de motor is krachtig en ik voel me comfortabel op de machine. Er was een grote evolutie van wat ik eerder heb getest. Ik ben echt ongeduldig om in januari weer te gaan testen en met het team te werken.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws