DRAMA TIJDENS DE Ulster GP: Jamie Hodson IS NIET MEER

De Ulster Grand Prix, de snelste ROADRACE van de wereld heeft gisteren opnieuw een slachtoffer opgeëist.

Jamie Hodson verongelukte in de 150 Dundrod de ‘Belfast luchthaven National Challenge’ in Co Antrim. Een echte horrorcrash waar ook zijn broer bij betrokken was.

De Manx 2016 Supertwin winnaar Jamie Hodson (35) uit Wigan is gisteravond in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van zijn blessures na de smash bij de Joey’s Windmill plaats van het circuit. De race werd onmiddellijk stopgezet en de gewonde broers werden snel naar het ziekenhuis overgebracht voor noodbehandeling.

In een verklaring zegden de organisatoren: “het is met spijt dat de Dundrod en District Motorcycle Club bevestigen dat een coureur is overleden na een crash tijdens de Dundrod 150 National Race op donderdag. Zijn broer Rob Hodson was betrokken bij hetzelfde ongeluk, maar heeft geen ernstige verwondingen.

Jamie was een ervaren renner, de heersende Manx GP Supertwin kampioen, en dit jaar behaalde de top 10 in de TT Lightweight race. De Dundrod en District Motorcycle Club willen graag hun oprechte condoleances uitdrukken tegenover Jamie's familie en vrienden en verzoekt hun privacy te respecteren in deze moeilijke periode.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws