IK BETAAL NIET OM TE RIJDEN !!!

Scott Redding is van niets zeker voor de MotoGP in 2018, maar één ding is duidelijk: “ik wil niet betalen om te rijden.”

Scott Redding was heel emotioneel aan de microfoon van collega Peter McLaren voor de site Crash.net. Heel aangrijpend maar de laatste zitjes zullen zeer duur zijn in de MotoGP dit jaar.

Scott Redding:ik ben eerlijk, maar op dit moment heb ik geen idee wat ik ga doen. Ik wil liefst hier blijven in de paddock. Ik denk dat ik de potentieel heb en weet wat ik waard ben. Ik hoef op dit moment alleen maar de juiste oplossing voor mijzelf te vinden. Het is niet gemakkelijk en daarbij zijn echt niet veel opties. In feite zijn dit geen ‘opties’, het ‘is een optie’... Om te beginnen, heb ik geen geld om te betalen, als je moet betalen om een ​​motorfiets te besturen, kan je beter thuis blijven, dat is mijn opinie. Ik zeg dit vanaf de eerste dag, mijn carrière eindigde bijna in 2009 daarna weer in 2010. Ik betaal nooit om mijn leven in gevaar brengen, dan zou ik eerder geld krijgen om het te doen. Ik ben hier niet gekomen om mijn tijd te passeren,  dit is mijn boterham, om te leven, en te overleven als het voorbij is. Ik weet dat sommige jongens geld en sponsors hebben, en zij, ze willen gewoon races rijden en kunnen daar 700.000 € per jaar aan besteden. Ik zou niet eens 7000 € uitgeven om een ​​motorfiets te rijden. Voor mij is dit een baan, geen hobby... Trouwens ik heb zeker geen geld om daarin te stoppen.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws